Lenochod

Lenochod

Anotace: http://andakar.dobrodruh.net/

Pane, víte, že jíte polévku vidličkou?
No jistě a čím jiným?
No přece lžící, v tom se nemýlím.
Lžící? A co to je?
Lžíce je na polévku lepším nástrojem!
A v čem?
Vychutnáte si polévku a uděláte méně temp.
Nikde lžíci nevidím, s tím jedním okem.
Nemáte oko? Kdy a jak se to stalo?
Před chviličkou, když jsem jedl polévku vidličkou.
Aha, tak vidíte! Se lžící se lépe najíte.
No a tak kde je? Ta lžíce plná naděje?!
Po levé ruce na podnose se na vás směje.
Vlastně, párkrát jsem o ní zavadil, když jsem si bral tu vidličku.
No tak už si jí vemte a hurá na polívčičku!
Dotkněte se jí, použijte jí, takhle se jí!
Bravo, to je jiná! Poprvé chutnám hlavní chod!
Stačí zvolit správný nástroj a nebýt slepý lenochod.
Polévka je život a Cíl je hlavní chod,
vidlička je mysl, která teď nepřijde vhod
a lžíce je Srdce, tak prosím nebuď lenochod.
Autor Andakar, 31.01.2011
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to zvláštní pointu ;)

31.01.2011 11:44:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí