Zumbáá

Zumbáá

Anotace: Zumbáá

Sbírka: Moje básničky

Jují chodí na Zumbu,
netancuje tam jen mambu.
Pohybuje se v rytmu hudby a juchá a výská,
občas i trochu píská.
Poznala jsem ji zatím jen na na trošku,
třeba ji později budu brát jako kámošku.

Je to sluníčko,
uvidíme se doufám, zase brzičko.
Užijem si spolu mániii zumbovou,
budem mít náladu bombovou.
Mám slíbenou i fotečku,
dám si ji do žlutého rámečku.

Na fotečce bude i super dívčina Domčá,
a někde o podál určitě bude stát i nějaká Monča.
Domčá nás všechny cvičí,
a tak trošku naše těla mučí.
My jsme za to rády,
a mimo jiné nacházíme zde i kamarády.

Chodí nás na Zumbu strašně moc,
a nikdo tam nežádá o pomoc.
Je to fajn zábavička,
mám po té hodině i zbarvená líčka.

Na tento druh sportu mě přivedla Zuzka,
není to žádná zrzka.
Je to holka pohodová, ale občas se potřebuje vyřádit,
a energicky a pozitivně naladit.
Mám ji strašně ráda a beru ji jako svou sestru,
postoupili jsme o bě do dalšího semestru.

Zumba mě baví strašně moc a dost,
a je to pro mě velká radost.
Dobiju si baterky a energii načerpám,
a potom ani tolik nepapám.

Děkuji všem, co mi tohle umožnili,
a nějaké úsilí k tomu vynaložili.

Zumba je prostě nejlepší... Zumba je peckáá.
Autor Nikolka, 31.01.2011
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí