Pohádka o pupkatém strýčkovi

Pohádka o pupkatém strýčkovi

Anotace: Blbec neuvěří, že je blbec, ikdyž mu to ostatní říkají...

Srdíčko zaplesá,
když na Vás vzpomínám,
husí kůže naběhne
a já se dojímám.

Abyste zesílil,
mám pro Vás vajíčka,
posílá je osobně,
sama moje babička. (už Vám je skladuje od loňska)

Švestičky na stole,
kapříci v ranci,
neznaje intriky
a aroganci.

Atletickou postavu,
v týmu světle rudém,
mohl by si někdo splést,
s trošku větším sudem.

Díky Vám jsem zjistil,
jak přejde smích tiše v pláč,
odešel jste, děkujeme,
však já vím, že není zač.
Autor honnnzik, 31.01.2011
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Sladkalu, dream in emptiness, loverose91, Špáďa, Gabrielle, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko vede k zamyšlení a zní mi trochu smutně. ST!*** za obsah.

31.01.2011 20:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí