Růžová???

Růžová???

Anotace: ...

Kdo já vůbec jsem, nevím sama,
co do vínku mi víla osudu při narození dala.
Lásku, peníze, zdraví, štěstí, či prince na koni bílém, sama nevím, jsem jak ve světě úplně jiném.
Ve světě, kde vše růžovými barvami hraje,
je to však jen pouhá omalovánka mých snů,
kde časem vše jak led na rybníce roztaje.
A pak, co mi zbyde? Oči pro pláč...kdepak,
jen nohama se vrátím na zem,
realita je jiná, přece nejsem blázen.
Autor kájoušek88, 31.01.2011
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí