Krahujec a láska

Krahujec a láska

Anotace: Krahujec a láska

Na ruku přilétl mi krahujec,
chtěl ublížit mně,
ale já ho ignorovala,
to vymstilo se mi.
(ale odlétl)

Za ruku já chytila Tě,
byla však studená,
plná studených zážitků,
nebo chtějící se rozplynout.

Vrátil se krahujec,
tentokrát jsem ho vnímala,
chtěl jen hladit,
já láskou jsem ho zahalila.
( odlétl a už se nevrátil)

Objala jsem Tě,
tys pusu mi dal
a já tušila, že
to je naposledy,
co přeji si být
milována.
Autor come-past, 31.01.2011
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí