Stáří

Stáří

Anotace: takové neurčitelné, nezařaditelné, zvláštní je to...

srdce pomalo tlouklo buch, buch, buch
kdo to klepe na dveře?
to je smrt
v plicích mám vodu
opřel jsem se o stůl vrz, vrz, vrz
kdo to klepe na dveře?
to je smrt
pomalu vstávám na psa šeptám pšt, pšt, pšt
kdo to klepe na dveře?
to je smrt
A když otevřel jsem dveře uviděl jsem vlídný úsměv
"pojď semnou," říkal a já šel
zůstal po mě jen pes
co tiše kňučel
Autor Metal Lady, 31.01.2011
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí