kozí báseň

kozí báseň

Anotace: .

vystrčila kozy růžky
a nabodla divočáka!
to vám bylo slávy
žranice až do pozejtřka
pak se kozy namazali
vodku z kozla podojily
a zpívaly
písničku dlouhonohou
a smáli se
že ta barva červená
má tak špatnej vkus

zvířata jsou divný
ještě že člověk jsem
mám city , radost
a stud
občas je mi to už jedno
že člověk jsem
a nakonec
si tim nejsem ani trochu jistej

a zajímalo by mě
jestli se kozy někdy styděj
jestli maj někdy radost
a pár těch kozích citů
ještě že člověk jsem
a nemusim mečet

ale kozy
mam fakt rád
jen nevim
jak člověk dělá

střílí
ticho

a drží hubu
protože lidi
nejsou kozy

tahle báseň je o kozách, o vodce
o divočákovi a citech
o lidech
ale kterej z nich
je to největší zvíře?
Autor humus, 31.01.2011
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky je to klaun

03.02.2011 02:44:00 | ostuda lidstva

to ať si odvpoví každej sám... jinak já vim, že tě furt chválim, až budeš psát blbosti tak přestanu, ale je to fakt dobrý:

občas je mi to už jedno
že člověk jsem
a nakonec
si tim nejsem ani trochu jistej

ale kozy
mam fakt rád :)))

01.02.2011 09:39:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí