Sbohem pro Jergym

Sbohem pro Jergym

Anotace: A lidi v něm, já měla ráda snad všechny. :)

Sbohem moje školo,
sbohem fránino,
sbohem Gino půjdeš
někdy se mnou na víno?

Sbohem Carmi, blázne,
sbohem Bíbo, sbohem Win,
sbohem, převedli jste mě,
přes pole plné min...


Sbohem milá Dončí,
jak mi řekla Nerina,
když něco tady končí,
něco jinde začíná.


Sbohem Marto třídní,
ne, ty špatná nejsi, víš,
jen neměla bys myslet
si, že ty se nezmýlíš.


Sbohem, teď už žádná
nikdy další matika,
s tebou Carmenie, a to
mě se dotýká...

 
Ani žádná další
biola se Zorkou,
já nikdy netrpěla
tady žádnou ponorkou.


A nikdy už nám Pája
další story nepoví
přesto někteří snad nikdy
nezapomenou, to vím.


Sbohem Flegy, sbohem Máro,
sbohem každej z vás,
osm let jsme učili
se hledat světa krás...

 
Sbohem, ještě jednou, 
moje Ginny přemilá,
nesmím vzdát se, já vím,
to jsem tobě slíbila...

 
Sbohem píseň končí
jako končí všechno zde,
tvořili jste osm let
můj svět a žití mé.

DÍKY

Autor genca, 01.02.2011
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí