Sny

Sny

Anotace: ....

Město v slzách zalité,
ležíme na stejné straně postele.
Smutně a bez zábran,
hledíme do životních bran.

Do bran plných nadějí,
chceme sny, co dětem se zdávají.
Nelze jen sny v mysli mít,
musíme své sny naplnit.
Autor petulinka :), 24.01.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí