"Z"

"Z"

Anotace: samá zetka :)

Za zamčenými zámky,
zloděj zvelebuje známky,
zužují zemi zkratky,
ze zchátralé zátky.

Zoubky zbrušují závěry,
zkoumáme zoufalé záděry,
zurčí zhoubnými zítřky,
ze zbržděné zdířky.

Zlosyn zobe zrníčka,
znásilňuje zubožená zlatíčka,
zařekl zlé zprávičky,
zhanobil zlomené zedníčky.

...zlomky ze závistí,
zasouvá za zápěstí...

...začaly zločinné záhony
znenadání zrušil zákony...



zpronevěry zůstaly

…zlehka zimu zasely…

zločiny ze zátočiny
Autor Tomáš Přidal, 01.02.2011
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí