Listopad

Listopad

Anotace: někdy jsem unaven životem (ostatně asi jako každý z vás...)

Je listopad - ani teplo, ani mráz
a na prahu před mým domem,
usadil se mlčky čas,
já cítím vše čím pohne.

Je listopad - mám se ptát, když z okna ven se dívám,
proč tmou se halí štíty střech,
proč temný síly vzývám,
když zadýchám se na schodech?


Je listopad - ty zas a zas až k zbláznění tu chybíš,
když čekám tolik odevzdán, tak cítím přízeň jistou,
mám dnes víc než jindy k tobě blíž
i s duší méně čistou .

Je listopad - já nejdu spát, dřív než se rozední,
a v těle svém už nejdu ven,
mám z toho mrazení,
že k smrti jsem tu unaven...
Autor shootingburger, 02.02.2011
Přečteno 315x
Tipy 12
Poslední tipující: teniska, CULIKATÁ, Gabrielle, Kapka, labuť, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do smutku krása zahalena
A myšlenky se v listopadu hřejí
Touha a láska je svíčka rozhořelá
A v duši své jsem ráda, že žiji

02.02.2011 07:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí