Kruté krveprolití

Kruté krveprolití

Anotace: zde pojednává se o čemsi and the čemsi

Hypnotrysko čokolála vejbuřt
Paraglyáda znova ptáček rapatatidlo bombónovaček

Kerilon gombej jihihý
Proplerón muňuška fasteriklo vec

Babalón přirolen gritáh zakols
Tenpejspampr strakamed

Patlem chočlenka urňoumsk
Ojohoustička kýkotek nabuluť a nabulu

Ňýhomtí
Autor Mrášnivor, 02.02.2011
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Žena z Marsu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí