Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: Stříbrnou pavučinou budu tancovat,schovaná...očekávat slunovrat....

Kolik ran a slz mám ještě snést ?
než hvězdami nechám se svést.
Zapomenout na ten smutek,
zadupat ten zármutek.
Až se dotknu měsíčního kamene,
budou tu hrát zvony skleněné...
Zahalím se šedou šálou,
nasadím masku neustálou.
Masku šedivého stínu,
v očích stopy splínu.
Stříbrnou pavučinou budu tancovat,
schovaná...očekávat slunovrat.
Až mi do dlaní bude padat hvězdný prach,
nechám za sebou svůj temný strach.
Autor Kessi, 02.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 15
Poslední tipující: hašlerka, Zorenka Ježková, januve, Mbonita, CULIKATÁ, modrá..., Gabrielle, strašidýlko-střapatý, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahoď svůj strach
a zrak odevzdej slunci
Bude tě hřát
a sluneční třpyt
roztančí tvůj cit

02.02.2011 12:34:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí