Znova

Znova

Anotace: Když si jednou natluču úsměv...jdu do toho znova, jak jinak. Jednou plním to, co mi řekli. Mohou být spokojeni.

Říkals, že toho nenechám.
Chtěls to tak a máš to mít.
Říkals, že toho nenechám,
že nikdy nebudu jedna z Nich.
Nikdy nebudu stejná,
řekls mi to, plním tvoje slova.
Nikdy nebudu stejná,
odhalils mě. Zas a znova,
zkoušet znova,
aby došlo na tvá slova.
Stále znova...
nechť se naplní tvá slova!
Autor Liliana, 02.02.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí