Tváři v tvář - Noc je lhář

Tváři v tvář - Noc je lhář

Anotace: ...

Jsi ve všem ukrytá
Kamkoli se podívám ty tam jsi
Sedíš u počítače a píšeš si úkoly
Jdu do práce a ty vstáváš do školy
Tolik let už tě tu mám?
Jen nevím zda tě znám!
Jsi to opravdu ty?
Na fotky sedá prach a já ?
Hlásím malý citový krach...

Chci odejít však nevím kam
Kam se pohnu tam tě mám
Jsi v mém srdci napořád
Ten pocit má mě ale hřát!
Tak proč mě tolik zebe
Chci konečně cítit vedle sebe tebe…
Autor Queer, 02.02.2011
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: Cecilka, SZNUPY, CULIKATÁ, labuť, Doradan, strašidýlko-střapatý, Sladkalu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když někdo v něčím srdci má
trvalé apartmá,
pak dobře cítí, kde je doma
a kdo mu ruku,
náruč podá...

:o)

03.02.2011 15:53:00 | Cecilka

Povedená báseň, líbí se mi "hlásím citový krach".

03.02.2011 10:22:00 | SZNUPY

Bezvadně napsané, je opravdu dobrá...ST

02.02.2011 18:16:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí