Odpověď neznáš

Odpověď neznáš

Anotace: nikdy se mě nezeptáš ...

Odpověď neznáš?
Brzy ji poznáš.
Zkus si v mysli své,
představit tělo nahé mé …

Jemně hladím tě,
i na polštář,
vzbudím Tě?
Ty se mě nezeptáš …

Slza vášně stéká Ti na zem,
nechci být jen zlem.
Které, když se přiblíží,
jen silně ublíží …

Hodiny jen pomalu tikají,
drahocenný čas však neznají.
Jsi cenným člověkem,
Nač zahazovat vše, co schopna dát Ti jsem?

Miluješ svou práci,
která odreagování Ti dává.
Ztrácím svou vílu,
která mi přinášela sílu.
Vše je na tobě,
já jsem tu pro tebe.
Autor Dollinka, 02.02.2011
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí