Ode dna se dá odrazit!

Ode dna se dá odrazit!

Anotace: představit si smrt je tak lehké...

Zkus cítit lásku svou,
přijímat tu mou...
Zda-li to nepůjde,
stačí jen věřit,
že ode dna se dá odrazit!

Představiti si smrt je tak lehké,
ale zkusit jít dál?
Je tak nesmírně těžké!
Co znamená milovat?
Tomu druhému se celý dát ...

Představ si mě a sebe,
jak dokáži milovat tebe.
Zkusil si to? Zkusil?
Nechci, abys sám se v tom dusil...

Kostky vrženy stále nejsou,
v kole se nesou.
Stačí mít duši čistou,
krok uděláš vpřed,
nehleď však dozadu,
zastavíš se u středu.

Střed není dobré východisko,
vše je pak vratké.
Vím, že to není lehké,
cítím s tebou, miluji Tě,
ale trápit nenechám Tě!
Autor Dollinka, 02.02.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí