ROZHOVOR S KLOKANEM

ROZHOVOR S KLOKANEM

Anotace: Blázni, ať žijí!

Mluvil jsem s klokanem.
Měl spoustu otázek:
Jaké jsem měl dětství,
co rodiče,
partneři,
a škola,
práce


Já jsem mu odpovídal
a při tom přemýšlel,
proč se přestěhoval
z Austrálie zrovna
sem, kolik dětí
nosil ve vaku
a taky jsem
zkoumal
jeho klidný
výraz.

Vnímáte mě?
Ano, promiňte.
V pořádku, řekl a
zas tu byly ty otázky
Nebo snad odpovědi?
Velká ručička se posunula
na dvanáctku a já šel prázdnou
naříkající chodbou zpět do svého
pokoje.

Mluvil jsem s klokanem…
Autor Odváté zrnko popela, 24.01.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí