Povídání

Povídání

Anotace: pojďte si povídat

Pane vedoucí, pojďte si povídat,
o úctě, o práci, o slušnosti
Pane prezidente, pojďte si povídat
o vojácích a o lidskosti
Pane komunisto, pojďte si povídat,
O Bohu, o víře, o naději
Pane kapitalisto, pojďte si povídat,
že i chudí smějí víc než přežívat
a že se rádi smějí
Pane realisto, pojďte si poslechnout,
co říkají děti a na co myslí šťeňata
Pane psychologu, pojďte si povídat
o nočních můrách a o tom, jak co bolí
Pane učiteli, pojďte si povídat,
a ptejte se mně na cokoli

Pane,
pojďte si povídat
o lásce.
Autor chicacheca, 02.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: Jekyll & Hyde, Divoženka1, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, labuť, Gabrielle, Lota
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to by mě zajímalo co byl podnět.... :)

28.05.2011 10:40:00 | Jekyll & Hyde

nebýt toho konce měl bych z toho čtení asi nemilý pocit..

03.02.2011 00:28:00 | blue

Optimismus - smrti sémě. Styl - už jsem chválil horší. Tip za mě...

02.02.2011 22:09:00 | Trystan ap Tallwch

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí