Zdání klame...

Zdání klame...

Anotace: ...

Když mi bylo asi deset let,
přál jsem si mít pejska,
malého a chundelatého,
nijak jsem se tím netajil
a tak jsem ho dostal.

Poté jsem o něco povyrostl
a zatoužil jsem po motocyklu.
Rodiče mi ho obstarali.

V sedmnácti letech,
chtěl jsem vše znát.
Prarodiče dali mi spousty knih.

O trochu déle už jsem měl i automobil.

Však co by to bylo za život,
bez pořádného domu.
Dostal jsem tedy dům.

Zatoužil jsem po ženě,
našla si mě.

Chtěl jsem děti a ona mi je dala.

Bůh mě obdaroval i vnoučaty.

Prožil jsem klidný život.

Ale pes zemřel,
chvíli po něm moji rodiče,
motorku mi ukradli,
knihy nemohu číst, nevidím,
auto neuřídím,
žena mi zemřela,
děti jsou daleko,
dům je prázdný...

Teď jsem stár. Vše, po čem jsem toužil jsem dostal, ale přece nemohu být šťasten. Já jsem nikomu nic nedal.
Autor Cortina, 02.02.2011
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Cortina, fisico, Daniel Osbourne, CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá bilance v 17 :)

06.02.2011 11:00:00 | fisico

:( toto není báseň...

03.02.2011 21:27:00 | Trystan ap Tallwch

Bože to je nádhera....moc krásně si se nad tím pozastavila a vyjádřila to :) ST !

03.02.2011 19:04:00 | Daniel Osbourne

našel strom života a nikomu o tom neřekl. Sám pojedl z jeho plodů.
Lidstvo zaniklo a on teď po celé věčnosti hledá strom smrti.
(jeden španělský autor, jméno nevím).

02.02.2011 19:59:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí