zlé sny

zlé sny

Anotace: NENÍ TO JEN VZTEK?NEROZUMÍM TOMU.

Prošla jsi kolem mého těla aniž by jsi mi něco chtěla,dotkla jsi se myšlenek mých,tak strašně moc zlých.Ucítil jsem tvůj dech,mrazí mě v zádech jako v těch nejhorších snech.Chodíš tu jen v bílích dnech.Sleduji tě den co den,pronasleduji prokletí tvé,jsem v myšlenkách tvých,jsem ostří tvé čepele,jsem rozsudek tvojí duše,jsem tvůj dábel,jsem tvoje smrt..
Dnes byl zvláštní den,tak pomalu se nesl,tak pomalu k tomu děsu,tak moc jsem se bál a nakonec jsem se ti jen smál.Jsem smutek v očích tvých jsem vládce tvého srdce,nebran se pařátům mým,nebran se osudu,neunikneš mi.
Autor SAP, 02.02.2011
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí