Jen tak...

Jen tak...

Anotace: "It takes some time to figure out To walk this path without a doubt I’ll find you there... I’ll find you there"

Jen tak se k místu připevnit
A znovu nikdy neodejít,
Když i špendlíkové hlavičky
Ostré se zdají být.

Jen tak se usmát,
Když srdce se směje,
Snažit se neusnout ve snách
A zůstat uprostřed děje.

Jen tak projít kolem
A doufat, že budeš tam,
Vyšlapat cestu obilným polem,
Když na jeho konci čekáš sám.

Jen tak zaletět si do nebes
Pro trochu lehkosti,
Nechat se na Tvých křídlech nést
S andělskou jemností.

Jen tak přejít louku po špičkách
Se sluncem v zádech opřeném,
Když na řasách a na víčkách
Třese se vločka v oltáři skleněném.

Jen tak prolistovat sny se snářem
A dát jim dobrou noc,
Když ticho je ucpáno polštářem
A ztrácí svou kouzelnou moc.

Jen tak…
Autor Denael, 02.02.2011
Přečteno 288x
Tipy 32
Poslední tipující: Kubino 2, jedam, jvacl, Vee-Vee, tajemná slečna, hašlerka, Jats, SZNUPY, CULIKATÁ, Noc17, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk by si přál říct..jen tak...a teď je to dobré...je v tom lehkost a přece není,krásná báseň

03.02.2011 11:44:00 | Jats

prostě nádhera..

02.02.2011 22:33:00 | Agniezka

Jen tak...je to skvělé, dávám st :o)

02.02.2011 22:27:00 | Giginka

Jen tak... a přeci to jen tak není...

02.02.2011 22:07:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí