možná už nejsem tolik línej

možná už nejsem tolik línej

Anotace: .

nedávno
šel jsem hrát fotbal
kterej jsem nehrál
fakt dlouho

nesnášim
tu fotbalovou mašinérii
tradici teplejch hošků
a hereckejch výkonů

hrajem a
na každym z nás
je hned vidět množství cigaret
co kdo spotřeboval

dohráli jsme
byl jsem fakt zničenej
dlouho jsem se pořádně nehejbal
jsem línej

i do hospody
občas odjíždim autem
a odcházim ožralej
kdy už línej nejsem

po fotbalu
jsme šli do hospody
a ožrali se
jen tak sportovně

ráno po vzbuzení
jsem kromě kocoviny
cejtil i nohy
je to dobrá změna
Autor humus, 03.02.2011
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikotin, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"a odcházím ožralej, kdy už línej nejsem" - tak za tohle máš super tip

04.02.2011 03:38:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí