Střepy

Střepy

Anotace: střepy přinášejí štěstí..a taky bolest a halucinace...občas:D

V rukou držím křehké střepy
pálí,křičí, řezají
a stejně jako nekonečný déšť slzy kolem padají

kolem a kolem dokola
pořád točí se točí závora
do kola a dokola jak rudá, rudá opona

nenávist se mísí s láskou
láme se a v půli trhá
a půlnoc trvá, trvá, stále trvá

můžeš mě prosit či žádat
střepy já nepustím, navždy budou patřit mi
a ruce pořezaný hojí srdce bolavý
Autor Metal Lady, 03.02.2011
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, Vlk v rouše, Anjesis, Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně napsaná, jdou z ní úplně cítit ty pocity, znám ST

17.02.2011 15:14:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí