Utekla jsem v zoo...

Utekla jsem v zoo...

Anotace: další ze sbírky citových výlevů psychopata, přeju pěkný zhnusení!:)

jsem malej bílej králíček
se zakaleným pohledem skáču
z houby na houbu
v díře házim bobek
na všechno a na všechny
strom se se mnou ohýbá,
protože Bůh mi zahýbá
jsem malej bílej králíček
skáču a nemám klid
mám malej absťáček
chybí mi špatnej lid
na nožkách se neudržim
plazim se, meju celou zem
svým bříchem- srst už nemam
krvácím duší i srdcem
i břichem, co mě vytáčí
vůbec nikomu to ale nestačí
chtěj víc, víc, víc, rychlejc
už to nestihám, radši umírám,
vstříc bílýmu snížku
hopsej, můj malej králíčku..
Autor Dívka s perlami ve vlasech, 03.02.2011
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Metcheque, A. V. Nýmand, Avarion
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí