Díky

Díky

Anotace: Kláruš k sedmnáctinám, ať žeji veterina!

Před rokem jsi byla stín
Jedna mezi stem
Však teď ti něco prozradím
Zeď ostychu tu polámem

Jen chvíli se známe
Vzpomínej, co všechno se už stalo!
Co jsme spolu dělaly a ještě udeláme
Ptej se, co ti to dalo?

Nám to dalo přátelství a pocit jistoty
Svěřujem' se ti dnes a denně
Už nemusíme žít jen v kostce němoty
Můžem' se v praxi válet na seně!

S tebou jsme ta trojka loňská
Škola, chmel a Napajedla
Ví to i ta hlava koňská
Však říct by ti to neddovedla

Ty naše loňské volné hodiny
Byly tak super a byly s tebou!
Jakoby nahradily i naše rodiny
A stále nás životem dále vedou

Tu máš, pravdy a minulosti střípek
A jestli se to ještě smí
Řekneme ti, že jsi náš kvítek
A bez tebe už to nebudeme my!

K + W + K
Autor wigi.sama, 03.02.2011
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí