Stín

Stín

Anotace: Tuhle jsem našla mezi hromadou papírů v jednom šuplíku..

Schovaná ve stínu
Za okny stojím
Srdce mi bubnuje
O život se bojím

Hledím si do klína
Čas se mi krátí
Na tento příběh
Budeš vzpomínati

Začínám vzlykat
Vrah hladí si vousy
Těší se na to
Meč už si brousí

Přestávám dýchat
Začíná splín
V hrůze tu zjišťuji
Vrah je ten stín!
Autor wigi.sama, 03.02.2011
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, nývlt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí