Odloženo na později

Odloženo na později

Anotace: .

Zase tančím po papíře
a kapičky vína
si nechávám sklouznout do výstřihu

Je to jen na chvilku
jako když vánek zastudí na šíji

Dnes se mi nechceš svěřovat

Měli jsme dohodu, vzpomínáš?

Probdít noc na kopci v trávě
opít se deštěm
a před pátou ranní
hladit mlhu i sami sebe

A ty jen řekneš
"odloženo na později"

Uštveš mě
jak lovci zvěř
a stejně půjde
jen o sex

Ostatními city jsme si už prošli

Dá se nepodlehnout?

Už obdivuji
jen tvou sílu
v pažích
Autor jitro, 03.02.2011
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Bernadette, NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, její alter ego, René Vulkán, Javavia, Jana M.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehoučce závěrem podmanivá :o) ST!***

09.03.2011 20:20:00 | NikitaNikaT.

malebná

03.02.2011 21:41:00 | René Vulkán

Konec trochu "spadl", ale jinak pěkná báseň.

03.02.2011 21:27:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí