Až...

Až...

Anotace: ...

Až se mě budou ptát,
na nepodstatné věci,
naberu sílu a začnu lhát,
jak život a svět jsou lehcí

Až se mě budou ptát,
lidé co vlastní svět,
nebudu jim iluze brát,
a začnu se sklánět

Až se mě budou ptát,
šílenci odlišení pláštěm,
co naučili je rozhodovat,
ať nechají mě tam ještě

Až se mě budou ptát,
řeknu:prosím, až příště
Autor Sllunce, 03.02.2011
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, jaroslava anna, Alasea, Danga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné zamyšlení, opravdu.
RM.

29.01.2013 23:20:32 | Robin Marnolli

Až se tě budou ptát, nekloň hlavu, nezapadni v davu

19.06.2011 23:38:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí