Maska

Maska

Anotace: každá je jiná..

Nahá krajka na zádech
Boky se kroutí nad ránem
Prolomená křeč a pohádkové úsměvy

Vůně bylinkových čajů a zvuk harmoniky
Chytré knihy,ty cizí dlaně neošidí
Čaruje s látkami
Už Tě má pod nůžkami

Plamínek světla v mlze
syté barvy a za dveřmi dejavu
Svírá ji obličej

Na hranici vnímání
Tahá za konečky nitě
Mihne se kolem modrého kabátu hbitě

Nitro láme masky a vaz
Magie co si pluje a mlčí
Mechová nevinnost která tě do klína chytí

Zapadlá písmena co se vsáknou do zrcadla
Odhodlanost zakazující pád
Oprašená chvíle co rozbila všechny ledy

Nezávislá návykovost,která vytvořila nový den
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 03.02.2011
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí