Duši spřízněné ...

Duši spřízněné ...

Anotace: věnovaná .. po rozhovoru u konopného čaje .... :-) aneb ... reportáž z dnešního večera ...

Sbírka: O mě .. a taky o lidech

Díky za čaj i inspiraci
moje láska se mi vrací
k sobě i vám všem
díky lide za leden! ....

... i únor
byť pro někoho možná úmor
pro mě radostná srdce ve sněhu policejních aut....


„My nemáme sníh“
smutně, ale s úsměvem,
říká strážník - překvapivě - z černých skříněk aut nám kyne - v nebledém
nepochmurném oblečení
v jiném autě hlídající

... halící

svou zřejmou lidskost
do úboru ...

...černající ...

ale přitom kdyby mohl,
kdyby dítě vyběhlo
to čím jsme doza-jistě někdy byli
a sváděly nás zase víly
ke svým nočním tanečkům ...

kdyby zase věřili jsme
i vánočním stromečkům

kdyby úsměv, radost naše
zase tahala nás z kaše

kdyby kdyby nebylo
jak by se nám as žilo
bylo milo či nemilo?
co si myslíš, Radmilo...
? :-)
Autor Helena Lovecká, 04.02.2011
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: ni.va, V.N.Losinský, Danga, Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, šuměnka, labuť, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radmilo, Hynku, Viléme... :-) je hezká, nevšední

18.02.2011 11:18:00 | ni.va

docela jsem se do toho celá ponořila
jako bych tam byla:-)

04.02.2011 08:28:00 | Mbonita

Přestože docela dost nemám rád příslušníky tak za jak by se nám žilo Radmilo muším prostě to tam dám. Pěkný.

04.02.2011 04:15:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí