ničemné nic

ničemné nic

Anotace: .

ničí mě to
ničí mě ta vaše i
moje bezstarostno
ničí mě špatný zakřivení ovoce
i nevyhovující třída
ničí mě že nemam klíče
co jsem pár chvil předtím měl
ničí mě mír
a válku neznám

až přijde válka
zničí mě to

budu zničenej
a ničit mě nebude
ani to špatný ovoce
ničit
mě nebude už vůbec nic
nebude ničení
ni zničení
bude jenom
prázdno
ba ani to

to už bude
dávno pryč

nebude
nic
Autor humus, 04.02.2011
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To s tim za křiveným ovocem je super, škoda že se pak jakoby víc věnuješ tý "válce".

04.02.2011 14:29:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí