Mamince

Mamince

Anotace: tahle je pro Tebe mami, mám Tě moc ráda...

Mamince

Dalas mi život, lásku
a dobré vychování,
chránila si mne před zlým světem,
vštěpovalas mi zásady etiky,
dalas velmi mnoho svým dětem

Někdy jsme se pohádali,
však vždy mi to bylo moc líto,
jestli jsem Ti někdy slovem ublížila,
maminko prosím,odpusť mi to

Doufám, že víš,jak moc Tě mám ráda,
i když z mých úst jsi to ještě neslyšela,
však říkám Ti to nyní
a chci,abys mne vyslyšela

Ať už budu na míle daleko,
či nikoliv,
chci abys věděla,
že budeš-li potřebovat,
pomůžu Ti kdykoliv

Stačí jen zavolat
či napsat pár vět,
já ihned přijedu,
vždyť přivedlas mne
na tento svět

Jsi mou matkou
a kamarádkou zároveň,
máš dobré srdce
a čistě ryzí úroveň
Autor Andrea de Taverne, 25.01.2006
Přečteno 3214x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (27x)

Komentáře

moc pěkný..

05.06.2008 00:07:00 | NJ

Cituplné vyznání = nádhera

25.01.2006 11:34:00 | Skalnička

Sice jsem jen chlap, ale slzičku si vykouzlila. Moc pěkné. 100

25.01.2006 06:59:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí