Válka

Válka

Anotace: ...

V očích máš mokré korálky,
ve tváři ustrašený výraz od války.
Pod víčky ti v noci stále padají bezmocná těla,
v krvi chodí smrt svátostně oblečena.
Bere si všechny bez rozdílu věku a pohlaví.
Sbírat mrtvá těla už záchranné jednotky nebaví.
Jako jediný měl si štěstí, došelś až sem.
Vzpomínkami na tu hrůzu však navždy obestřen.
A s každou slzou, která za člověka dolů skane,
víš, že válka je životní soud, který nikdy neustane.
Autor melebele, 25.01.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí