Vzdor

Vzdor

Anotace: já a nelibost, co dodat :-)

Vzdor

Za pavučinou ostrých slov,
vidím jen samou špínu a starý krov,
z třpytivých paprsků slunce
mne pálí kůže,
cítím skrytou faleš,
snad za to člověk může

Pochvala od náfuky páchne
jak zkažené jídlo,
vztek ve mě vře a bublá
jak vřídlo

Člověk, který lže do očí,
ať táhne k čertu,
nestojím o falešné uznání
se stopami žertu

Nesnáším sobce,
kteří myslí jen na sebe,
jakoby druzí měli mor,
mám velký vztek
a cloumá se mnou vzdor
Autor Andrea de Taverne, 25.01.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela často mám podobné pocity, když narazím na nějakého IDIOTA!!!A že jich po světě nechodí málo. Básnička výborná. Za 80%

25.01.2006 12:44:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí