Chce to nějaký čas

Chce to nějaký čas

Anotace: Zdá se, že všechno je o čekání. Tak přeji nám všem hodně trpělivosti na cestě za životním snem...

Chce to nějaký čas,
A tak znova a zas
Zesílí ten hlas,
Co bude zpívat
O nás a pro nás.

Chce to nějaký čas,
Než studený sníh
Přejde ve veselý smích
Přicházejícího jara.

Chce to nějaký čas,
Než to uslyšíš,
Než to uvidíš,
Než to ucítíš.
Naživo...

Chce to nějaký čas
A snad spojí se
Má a Tvá cesta,
Která tak úmorně
Volá mě
Každou noc ve snách.

Chce to nějaký čas,
Než okolní ledy roztají,
Než půjde to snáz
A milenci najdou,
Co tak dlouho hledají.

Chce to nějaký čas…
Autor Denael, 04.02.2011
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední 3 řádky jdou pod kůži, zbytek je balast.

04.02.2011 14:18:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí