Doufám 2012

Doufám 2012

Anotace: ***

Spletitý je život spletité jsou jeho cesty,
Zavedou mě do náruče kurvy či nevěsty.
Vítr zavane mě o dům dál či do vzdálených zemí?
Nevím a zjišťovat to věru nechce se mi.

Po pár pádech nemám, věřte, chuť
Zjistit zda štěstí jsou peníze či ženská hruď
Milý přátelé, čtenáři, myslím že ani jedno ne
Ani z jednoho vítr štěstí mi nevane

Nezvu se filozofem, natož mudrcem
Vím však: život je kruh a my lapeni v něm
Historie se opakuje a lidé se diví jak generace předešlá
Že pravda a láska z života dávno odešla

Nic nového, lidé milý, přijít nemůže
Vše už tu bylo, jestli to někomu pomůže,
Války, bezpráví, korupce, násilí a hlad
Nic se nemění jak nespokojenost za nízký plat

Popravdě mě dosti už nudí ten bídák čas
I lidé co po staletí jak pes honí svůj ocas
A došli stejného výsledku jak ten zablešenec
To všechno jednou musí mít přece konec

Smutným faktem je, že konec má vše
A smutnější je, že nikdo zná jej neuzře
Ale až přijde konec, Armagedon ho zvou
Vše co uslyšíte je můj smích nesoucí se ozvěnou
Autor Edmond Kadad, 04.02.2011
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Lasombra, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí