Snaha

Snaha

Anotace: taky někdy máte pocit, že každá vaše snaha je naprosto marná?

Zvednout se a spadnout
Zlámat si křídla při snaze vzlétnout
Po válce se v krvi koupat
Propadat se níž s účelem stoupat
Smát se potom plakat
Darovat život a zároveň být kat
Naleznout a ztratit
Jít kupředu avšak vždy se vrátit
Věřit a být zklamán
Snažit se, i když boj je předem vzdán
Autor Kačííí, 04.02.2011
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí