Loutka

Loutka

Anotace: všichni jsme loutkami, někdy lásky - vždycky osudu

Na provázku ruce
i z nohou nitě vědou
Jak řekneš - bije mi srdce
Kam ukážeš - mé nohy jdou
Co rozkážeš - udělám
Kam se podíváš - i já hledím
Chceš abych mlčela - zavřená ústa mám
Když nespíš - také bdím
Chceš-li - směji se
Když chceš - pláči
Pohneš-li malíčkem - na koulenou kleji
Pohnutím ukazováčku - radostí skáči
Jak rozhodneš - tak žiji
Autor Kačííí, 04.02.2011
Přečteno 243x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, Sladkalu, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí