KRITICKY ZE ŽIVOTA

KRITICKY ZE ŽIVOTA

Anotace: Krátké zamyšlení nad životem ... s nadsázkou

I.
Lžeme o sobě
Lžeme o lásce
Lžeme o životě
A navzájem se snažíme
přesvědčit, že je to všechno
PRAVDA ...

II.
Máš ruce v pěsti sevřené
Snad se chceš i rvát
Však kde najít viníka ?!!?
A S KÝM BOJOVAT ?!!?
Autor Beepat, 17.11.2004
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí