Kruh - dnes večer zavírám dveře

Kruh - dnes večer zavírám dveře

Anotace: ***

Má závisti líbezná,
Přiznej si kdo líp než já tě zná?
Avšak k čemu mi to je, kdo zná mě?
Kdo kdy viděl mou ztrápenou duši?
Kdo posyktl mi bezděčně rámě
A zjistil jak mé srdce buší?

Jsem sobec, ano, jsem sobec
Chci vše nebo nic. To je věc!
Vždyť o tom je ta hra života
Hrát vabank a přijmout ztrátu
Že chci vše? Ta sprostota!
A prostředek jak ovládám a matu

Má závisti, má slečno
Mým soudcem je nekonečno.
To vyneslo nade mnou ortel
Snad krutý ale já ho přijal
Mučedník či mučitel?
Trpí stejně by jeden víc lkal
Autor Edmond Kadad, 04.02.2011
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí