Zkouška dospělosti

Zkouška dospělosti

Anotace: nejen o maturitě...ale že to byly nádherný, splašený, bezcílný roky :D

A už jsme zase v tom.
A vylítávám z kůže!
A nikdo nám už, milí zlatí, nepomůže...
A mozek to radši vzdává
a nikdo s náma žádný sraní
a nechce se to vstávat
a převalování do svítání
a všichni řikaj klid, to dáte...
Tak radši někam jít
a spát až o půl páté
a hlavu jako střep
a už zas marš a vpravo hleď
a vzpíná se, bouří při práci...

Však vás život naučí, milánci.

--
Autor chicacheca, 04.02.2011
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: whiolet, A. L. McCawley, Jasmin de Paris, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to mi mluví přímo z duše! ;)

29.03.2011 01:43:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí