no coment

no coment

Anotace: unknown

Vyhnána do divočiny slovem jediným
jsem byla kvůli tobě. Měla bych Tě proklínat !!!
Teď už jsem šťastná, přesto se mi bude vzpomínat
na tebe lehce. Vlastně se Ti nedivím.
Byla jsem Ti na obtíž. Jen se Ti protivím
při pomyšlení na mne. Za kurvu´s mě bral,
aniž bys mne jakkoli dobře znal.
Neodpustím Ti nikdy Tvou lež
a jak´s mi řek´: ,,Táhni, no tak běž !!! "
Autor Lucia Vendi, 04.02.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí