Magnetické vlny

Magnetické vlny

Anotace: ... oznámení přestupku proti občanskému soužití dle §49 zák. č. 200/1990 Sb. ve znění pozdějších předpisů, které bylo učiněno na fiktivním obvodním oddělení fiktivní ozbrojené složky. Jakákoliv podobnost se skutečným případem, či shoda jmen je náhodná.

Prosil Karel příslušníky,
by zkrotili usedlíky,
neboť skrze svoje stěny,
pouští do něj silné vlny.

Život se mu roky hroutí,
jak s ním vlny denně kroutí,
způsobují agónii,
pouze trýzní, nezabijí.

Jak stroj ale odhaliti,
když se ho jal vylepšiti,
jeden z těchto uličníků,
detektorem úředníků.

Poté líčí jak to řeší,
by se vyhnul silné křeči,
by odstínil vlny zloby,
ponořil se do výroby.

měří, čářá, lepí, stříhá,
na tu správnou chvilku číhá,
v každém meziintervalu,
balí se do alobalu.

Každý záhyb svojí kůže,
matlá lepem, jak jen může,
přikládá pak lesklé plátky,
jednou tam a poté zpátky.

Když se cítí odstíněný,
když je řádně pojištěný,
k bezpečí mu jedno brání,
a to nutný otvor k sání.

Slepě sáhne, vezme sirku,
u úst píchá malou dirku.
Tím je celá práce v chuji,
vlny dirkou prosakují.
Autor Skrat, 05.02.2011
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Anjesis, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bavila sem se od začátku ale konec mě málem složil :oD

25.06.2011 16:44:00 | hanele m.

Vlny jsou holt svině. :-D

05.02.2011 19:49:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí