MYŠLENKY

MYŠLENKY

Anotace: myšlenky

Škoda podťatého stromu
já ale nevěřím tomu
když něco padá...jen po sto letech
jen mlčet,mlčet nech
jaké je právo brát
jen tomu nemůžeš se smát
rozeznat jen pro pocit
jen větru tlumočit
vrátit se zas domu
vidět stín stromu
nechat tu myšlenku
nechat stát
u těch vrat
nežalovat......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.02.2011
Přečteno 231x
Tipy 14
Poslední tipující: Danga, PIPSQUEAK, Javavia, Mbonita, šuměnka, Květka Š., labuť, v.hercik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle zachycený pochodový marš
myšlenek tekoucích...

mně létají, jak když jich splaš
ve dne i po nocích...

05.02.2011 18:15:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí