Já, píší Vám Madam....Váš PE-NI-CI-LIN

Já, píší Vám Madam....Váš PE-NI-CI-LIN

Anotace: .....

Já jsem
Madam trochu blázen
Ve svých snech
Mám vlasy
Dlouhý až na zem
Já jsem Madam
PE-NI-CI-LIN sám

Prolezlý jsem
Tímhle práškem
Až do morku kostí
Věřte mi,
Madam
Že radši bych dostal pěstí

Já píši Vám
Madam,
Své utrpení
Hlava mne pálí
Odvolání není
Ten, kdo překoná
Můj splín
Je navěky
PE-NI-CI-LIN
Autor v.hercik, 05.02.2011
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí