NÁŠ SYN

NÁŠ SYN

Anotace: :o)

Nosí naše boty
staví pro nás hrad
pak vezme svůj auťák
a řekne: "Mám vás rád."
Jen lumpačí a piští
co vidí - to zbaští
nebo ještě víc
Pak skulí se na postel
a nedělá nic
NIC - to jsou sladké úsměvy
a hluboké oči
do kterých nás šibalka
každou chvíli smočí ...
Autor Beepat, 17.11.2004
Přečteno 389x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí