to šílenství

to šílenství

sny se zas rozpouštěj
ty jen stojíš
ve tváři ostrej vítr
ruce volný a nohy se nechtěj pohnout z místa
okna zrcadlí pohádky,
kterým věříme, nebo už snad ne?
jsme pořád malí
a jde to
jen hračky už nejsou co to bývalo
děsí tě
cesty jsou nedostupný
stejně jako při sněhový kalamitě
jen to je všechno v tvý hlavě
to šílenství

ta nedostupnost
Autor mattoni.uz.neni, 05.02.2011
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: myší královna, korncaffe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svatá pravda

06.02.2011 10:13:00 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí