Bedínka asertivity

Bedínka asertivity

Anotace: jednou plná,jednou prázdná

Jednou nahoře,jednou dole
Neposedné ruce za stolem
Houpou se na řase tvého já

Ochutnávat nugát a kousek nebe
Přetahovat se o květy a řády MHD
Vyrušovat všechny závady šedi

Televizní obrázovka co je stejně nakřivo
Řádky které se stydí číst
Ostrost co se češe a nedá na sobě nic znát

Pod křehkou tmou občasný stesk
Balkony v mlze a lesknoucí se tváře
Nitro uložené v krabici

Konfety které lítají vzduchem
Slámka co ochutnává rty s novým vzorem
Pudrové koncovky s vůní kouře

Nepromarněné šance zaostřené do středu terčce
Svoboda za polštářová srdce
Malá,velká bedínka co nezná zbytečné konce
Něžná ostrost co tě naučí hrát
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 05.02.2011
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: jaroslava anna, Jana M., Květa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí