FLOTILA HRDINŮ

FLOTILA HRDINŮ

Anotace: ....

Hloubavost detailu
v kůži tvých stínů
černobílých pravidel
vlastníš flotilu
z dobrovolníků a hrdinů
jsi jejich velitel.

Bitevní pole moře
sázíš na dalekonosné střeli
přímo do srdce nepřátel
afrodiziakum v mandragoře
příteli
na to já bych nasázel.

Oni sice pro tebe zemřou
ale dokážeš s tím žít
podívat se do očí jejich žen
a říct že pro ně už tu nejsou
zavěsit vlaku na půl žerdi černou
najít v srdci klid
omluvit se za bláhovost všem
tvé činy přece zpátky už vzít nejdou.

Jak chceš nahradit ztrátu
i když dobil jsi vítězství
ale pro koho
jak nahradíš dětem tátu
vzít zpátky to šílenství
oni už nikdy nebudou řvát…..do toho!!!
Autor ZILA78, 06.02.2011
Přečteno 295x
Tipy 24
Poslední tipující: zelená víla, hašlerka, Danga, NikitaNikaT., Mbonita, jedam, labuť, la loba, Kars, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uf.. píšeš skvěle!

11.02.2011 23:13:00 | zelená víla

na tohle pohled není jednoznačný!
jsou muži, kteří raděj v boji hrdinně
skonají daleko, kdy touhy směr je lačný
než ženě pod sukní v prostoru kuchyně...

06.02.2011 07:44:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí